Gradina secreta

"Nimic nu este mai dragut decat mirosul bunului si curatului pamant cu exceptia lucrurilor proaspat crescute atunci cand plua peste ele."
Dickon Sowerby
Sursa: Pinterest

"Ei bine, Sarah Ann, poate sa nu fie un copil bun si poate sa nu fie unul dragut, dar e un copil si copiii au nevoie de copii."
Susan Sowerby
Sursa: Pinterest

"Asta-i aer proaspat, zise ea. Intinde-te pe spate si trage lung aerul in piep. Asta face Dickon atunci cand sta intins pe campie. Zice ca il simte in vine si il face puternic. Simte ca si cum ar putea trai pentru totdeauna si totdeauna."
Mary Lennox
Sursa: Pinterest

"Sunt sigur ca este magie peste tot, doar ca nu avem noi destul simt sa o controlam si sa o determinam sa faca lucruri pentru noi."
"Nu stiu cum sa o fac, dar cred ca, daca te gandesti intruna la asta si o chemi (magia), poate ca va veni. Poate ca acesta este primul mod de a-l obtine."
"Magia lucreaza cel mai bine atunci cand lucrezi tu insuti."
Colin Carven
Sursa: Pinterest

"Unul dintre lucrurile noi pe care oamenii au inceput sa-l afle in ultimul secol a fost ca gandurile, doar gandurile simple, sunt la fel de puternice ca si bateriile electrice - la fel de bune precum soarele sau la fel de rele ca otrava. sa lasi un gand trist sau rau sa-ti intre in minte este la fel de periculos cum ai lasa un microb de scarlatina sa-ti intre in corp."
"Unde ingrijesti un trandafir, baiatul meu,
Nu poate creste un ciulin."
Frances Hodgson Burnett






Autor: Frances Hodgson Burnett
Titlul original: The secret garden
Editura: Adevarul
An de aparitie: 2012
Colectie: Biblioteca Adevarul 101
Nr. pagini: 256

★★

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Hotul de umbre

Stapanul inelelor - Fratia inelului

Odiseea capitanului Blood

Apa pentru elefanti

Padurea spanzuratilor

Etichete

Afișați mai multe